preskoči na sadržaj

Osnovna škola Goričan

Login
 

Projekt "Energetska obnova zgrade Osnovne škole Goričan na adresi Školska 16, Goričan (KK.04.2.1.4.0052)" sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“

e-Dnevnik

Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Srednje škole

 

Sigurnost
Koliko često učiš?
Tisak

 

Stručni časopisi

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 11. 2010.

Ukupno: 409066
Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 11. 2010.

Ukupno: 409066
Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 11. 2010.

Ukupno: 409066
Ovaj mjesec: 754
Ovaj tjedan: 932
Danas: 7

Jednim klikom do...

 

Oglasna ploča 

vijesti
ON-LINE NASTAVA ZA UČENIKE 5.a.razreda
GABRIJELA MALTAR / datum: 30. 11. 2020. 08:48

Dragi učenici, poštovani roditelji,

u 5.a.r. nastava se održava on-line preko Teamsa do petka 4.12.2020.


[OPŠIRNIJE]Dora Sisek druga na državnom Natjecanju iz hrvatskog jezika
GABRIJELA MALTAR / datum: 27. 11. 2020. 10:08

Krajem mjeseca listopada održano je državno Natjecanje iz hrvatskog jezika za nastavnu godinu 2019./2020. jer su zbog korone u prošloj nastavnoj godini mnoga natjecanja bila otkazana. Kako bi se pružila prilika svim marljivim i motiviranim učenicima da pokažu svoje znanje iz hrvatskog jezika, početkom nastavne godine provedeno je županijsko natjecanje, a najbolji učenici bili su pozvani na državno natjecanje koje je bilo provedeno pod strogim epidemiološkim mjerama.

Svojim sjajnim rezultatom na županijskom natjecanju, plasman na državno natjecanje ostvarila je Dora Sisek,  sada već bivša učenica Osnovne škole Goričan pod vodstvom mentorice Snježane Granatir. U žestokoj konkurenciji osmaša Dora je osvojila 2. mjesto u državi ostvarivši samo bod manje od prvoplasirane učenice. Dora je i prošle godine ostvarila sjajan uspjeh na državnom natjecanju, a ove nas je godine svojim 2. mjestom  učinila još ponosnijima.

Da je riječ o darovitoj učenici, moglo se vidjeti već u 4. r. osnovne škole kada je Dora napisala i svoju prvu knjigu Put hrabroga šalabahtera  za koju je dobila i prvu nagradu na natječaju Moja prva knjiga u organizaciji Udruge za promicanje kulture čitanja KAlibra iz Karlovca. Zapaženi uspjeh ostvarila je te iste godine i na književnom natječaju Pišem ti pismo.

Svoju maštovitost i kreativnost Dora je tijekom godina pokazala na mnogim područjima. Kao polaznica ŠAF-a izradila je svoj prvi crtani film Skrivena frizura, a zatim i crtani film U potrazi za srećom s kojim je sudjelovala na Državnoj reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece koja je održana na otoku Braču.

Njezin nemirni duh i nezasitna znatiželja vodili su je na mnoge književne susrete, kreativne radionice, književne natječaje… Svake je godine sudjelovala na Lidranu u literarnom izrazu pišući o općedruštvenim  i osobnim temama na jedan literarno-filozofski način. Uključila se i u projekt za potencijalno darovite učenike 1,2,3…palim lampicu!  gdje se isticala mnogim kreativnim ostvarenjima na području jezika i jezičnog izražavanja.

Tijekom osnovnoškolskog obrazovanja  sudjelovala je i na mnogim drugim natjecanjima, a u osmom je  razredu ostvarila i 2. mjesto i na županijskom Natjecanju iz njemačkog jezika.

Dora je sada učenica prvog razreda Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec. Za nju se s pravom može reći da u školu ide s osmjehom. Svaku školsku obavezu prihvaća kao novi izazov, kao priliku za osobni rast i razvoj. Veseli se sudjelovanju u mnogim gimnazijskim projektima, učenju stranih jezika i sklapanju novih poznanstava i prijateljstva. Svako slobodno vrijeme provodi u društvu s nekom knjigom, a posebno se veseli putovanjima i upoznavanju novih zemalja,  krajeva i ljudi. Iako je ostvarila mnoge uspjehe, Dora je jednostavna i draga djevojka, spremna svojim znanjem i jezičnim vještinama pomoći drugima.

Čestitamo Dori na izvrsnim rezultatima i na ustrajnosti i trudu koji je uložila uranjajući u neiscrpno vrelo hrvatskog jezika. Dora je dokazala da se i u malim seoskim sredinama poput Goričana skrivaju marljivi i samozatajni učenici, pravi nebrušeni dragulji, koji vođeni čvrstom rukom svojih mentora i uz podršku roditelja mogu zasjati najljepšim sjajem.

 

Snježana Granatir, OŠ Goričan

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI.

KLIKOM NA "OPŠIRNIJE" NALAZI SE TEKST Trebamo li trčati za dugom.

 


[OPŠIRNIJE]Školovanje, nekad, danas i sutra
GABRIJELA MALTAR / datum: 27. 11. 2020. 08:59

Projekt iz Hrvatskog jezika Školovanje, nekad, danas i sutra zajedničkim snagama i uz pomoć učiteljice Snježane Granatir uredili su učenici 6.a: Ena Kočiš, Lorena Kolenda, Gabriel Pongrac, Niko Zorko i Luka Vadlja. Prezentaciju je samostalno izradio Luka Vadlja prema poslanim natuknicama. 

Klikom na "Opširnije" nalaze se dokumenti.


[OPŠIRNIJE]Podešavanje APN (Access Point Name) postavki - učenici
Alan Belak / datum: 23. 11. 2020. 15:46

Poštovanje,

tableti koje su učenici predmetne nastave dobili na internet se mogu spajati bežično ali i putem SIM kartica. 

Klikom na "Opširnije" vidjet ćete učitanu datoteku, odnosno upute vezane na pristup internetu pomoću dobivenih kartica. Sve je, uz tekst, popraćeno, i slikama.  Ukoliko ipak bude potrebe, možete se za pomoć obratiti školi (ravn., pedag., učit. inf.).

 


[OPŠIRNIJE]Raspored sati za poslijepodnevnu smjenu - od 23.11.
GABRIJELA MALTAR / datum: 20. 11. 2020. 11:27

5.a

pon

uto

sri

čet

pet

0.

SRO

       

1.

MAT

HRV

NJE

ENG

 VJE

2.

MAT

HRV

  NJE

GLA

VJE

3.

POV

INF

 PRI

HRV

MAT

4.

POV

INF

HRV

HRV

MAT

5.

LIK

TZK

ENG

GEO

 

6.

LIK

TZK

ENG

 GEO

 

5.b

pon

uto

sri

čet

pet

0.

       

SRO

1.

HRV

HRV

NJE

GLA

GEO

2.

HRV

ENG

NJE

ENG

GEO

3.

MAT

ENG

HRV

VJE

MAT

4.

MAT

PRI

HRV

VJE

 MAT

5.

POV

INF

TZK

  LIK

 

6.

POV

  INF

TZK

  LIK

 

6.a

pon

uto

sri

čet

pet

     

 NJE

   

0.

   

 NJE

   

1.

TZK

ENG

   INF

VJE

HRV

2.

TZK

GLA

INF

VJE

HRV

3.

 LIK

POV

MAT

 HRV

PRI

4.

 LIK

POV

MAT

 SRO

PRI

5.

HRV

MAT

 

GEO

ENG

6.

HRV

MAT

 

GEO

ENG


[OPŠIRNIJE]Još bolji uvjeti za rad – Završena obnova Osnovne škole Goričan
GABRIJELA MALTAR / datum: 17. 11. 2020. 14:20

Osnovna škola Goričan jedna je od jedanaest škola u Međimurskoj županiji koja je postala energetski učinkovit objekt i to zahvaljujući uspješno završenom projektu energetske obnove. Ukupna vrijednost projekta iznosila je 3.394.011,24 kuna, od kojih je 2.836.848,75 kuna bespovratnih sredstava iz fondova EU, 785.807,24 kuna iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, a Međimurska županija kao osnivač škole osigurala je 557.162,49 kuna.

Radovi su trajali od ožujka do rujna ove godine, a voditeljica projekta Leonarda Tarandek pojasnila je da su izvršeni radovi na rekonstrukciji vanjske ovojnice, zamijeni vanjske stolarije, zamijeni kompletne rasvjete na objektu novim LED svjetiljkama, ugrađena su dva nova plinska kondenzacijska kotla te je zamijenjena oprema u kotlovnici. Energetskom obnovom škola prelazi iz energetskog razreda D u razred B, čime škola će ostvarivati značajne uštede na potrošnji toplinske energije.

Ravnatelj Osnovne škole Goričan Zlatko Varošanec kazao je kako je za njihove učenike i učitelje energetska obnova od velikog značaja te je zahvalio županu Međimurske županije što im je omogućen rad u puno toplijem i ugodnijem prostoru. Osnovnu školu Goričan pohađa 160 učenika u 12 razrednih odjela, a zaposleno je 34 djelatnika.

Da je energetska obnova škole logičan smjer ulaganja u kvalitetno obrazovanje, nakon što je prošle godine završena i otvorena dugoočekivana školska sportska dvorana, rekao je župan Međimurske županije Matija Posavec. „Želimo djeci pružiti priliku da napreduju, da se kod svakog učenika potiče razvoj individualnih sposobnosti, želimo svakom učeniku pružiti ugodno mjesto za rad i učenje. Međimurska županija svake godine razinu obrazovanja diže na višu razinu te je ovim projektom zaokružen investicijski ciklus u Osnovnu školu Goričan, koja je danas škola sa svim standardima modernog obrazovanja kakvo i zaslužuje.“, zaključio je župan naglasivši da unatoč koronakrizi ni jedan projekt u Međimurju nije stao, posebice u obrazovanju.

Završnoj konferenciji projekta nazočili su i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Blaženka Novak i direktorica Riteh projekt d.o.o Monika Lesar, kao i načelnik Općine Goričan Mario Moharić.

Ostale fotografije možete pogledati u foto-galeriji. 


[OPŠIRNIJE]Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje
GABRIJELA MALTAR / datum: 16. 11. 2020. 14:39

U srijedu, 18.11.2020. obilježava se

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. 

Kako je to državni praznik, neradni je i

nenastavni dan.


[OPŠIRNIJE]ON-LINE NASTAVA ZA UČENIKE 8.r.
GABRIJELA MALTAR / datum: 11. 11. 2020. 11:38

Poštovani roditelji, drage učenice i dragi učenici 8.razreda,

u razdoblju od 11.11. do 16.11.2020. radi samoizolacije učenika 8.razreda, nastava će se održavati online preko Teamsa, u realnom vremenu po rasporedu sati.

Molimo vas pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera samoizolacije.

 


[OPŠIRNIJE]ON-LINE NASTAVA
GABRIJELA MALTAR / datum: 21. 10. 2020. 09:56

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Nastava se za učenike 4.b, 5.a, 6.a, 6.b i 8. razreda od 22.10. održava on-line preko Teamsa, po rasporedu sati u realnom vremenu. Učenici 6.b razreda su u samoizolaciji do 28.10., pa u četvrtak, 29.10.2020. dolaze na nastavu u školu. Učenici 6.a i 8.r na nastavu u školu dolaze 30.10.2020.

Molimo učenike u samoizolaciji da se drže propisanih mjera (izdvojiti se u posebnu sobu, ne biti u kontaktu s ukućanima, pratiti svoje zdravstveno stanje, ne napuštati mjesto stanovanja osim izlaska na terasu ili dvorište), a u slučaju simptoma kontaktirati svog liječnika.

Sve detaljnije informacije učenici i roditelji dobit će od svojih razrednika.

 


[OPŠIRNIJE]Poslijepodnevni raspored PN - od 28.9.2020
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 27. 9. 2020. 16:10

5.a

pon

uto

sri

čet

pet

0.

SRO

       

1.

MAT

TZK

NJE

ENG

 VJE

2.

MAT

TZK

  NJE

GLA

VJE

3.

LIK

INF

 ENG

GEO

MAT

4.

LIK

INF

ENG

GEO

MAT

5.

HRV

PRI

POV

HRV

 

6.

HRV

HRV

POV

 HRV

 

 

5.b

pon

uto

sri

čet

pet

0.

 

         SRO

1.

MAT

INF

NJE

GLA

GEO

2.

MAT

INF

NJE

ENG

GEO

3.

POV

PRI

HRV

VJE

MAT

4.

POV

HRV

HRV

VJE

 MAT

5.

HRV

ENG

TZK

  LIK

 

6.

HRV

 ENG

TZK

  LIK

 

 

6.a

pon

uto

sri

čet

pet

     

 NJE

   

0.

   

 NJE

   

1.

TZK

ENG

   INF

VJE

HRV

2.

TZK

GLA

INF

VJE

HRV

3.

 HRV

POV

MAT

 HRV

PRI

4.

 HRV

POV

MAT

 SRO

PRI

5.

LIK

MAT

 

GEO

ENG

6.

LIK

MAT

 

GEO

ENG

 

6.b

pon

uto

sri

čet

pet

     

NJE

   

0.

   

NJE

   

1.

HRV

PRI

GEO

MAT

POV

2.

HRV

PRI

GEO

MAT

POV

3.

ENG

ENG

INF

SRO

VJE

4.

ENG

GLA

INF

HRV

  VJE

5.

MAT

TEH

 

TZK

HRV

6.

MAT

 TEH

 

TZK

HRV

 

7.r

pon

uto

sri

čet

Pet

0.

     

SRO

 

1.

KEM

MAT

FIZ

HRV

BIO

2.

KEM

MAT

FIZ

HRV

BIO

3.

MAT

GLA

GEO

POV

ENG

4.

MAT

ENG

GEO

POV

ENG

5.

TZK

HRV

INF

TEH

VJE

6.

TZK

HRV

INF

 TEH

VJE

 

8.r

pon

uto

sri

čet

pet

0.

         

1.

POV

 GLA

ENG

KEM

 MAT

2.

POV

 SRO

ENG

KEM

MAT

3.

TZK

MAT

FIZ

TEH

HRV

4.

 TZK

MAT

FIZ

TEH

HRV

5.

ENG

HRV

BIO

VJE

GEO

6.

 

HRV

BIO

VJE

GEO

 


[OPŠIRNIJE]OBVEZA NOŠENJA MASKI
GABRIJELA MALTAR / datum: 19. 9. 2020. 19:05

Od ponedjeljka 21.9.2020. se ponovno uvodi obveza nošenja maski kod učenika, učitelja i ostalog osoblja cijelo vrijeme boravka u školi - i za vrijeme nastave i u zajedničkim prostorima.

Isto tako s povećanom pozornošću potrebno je pratiti zdravstveno stanje svih učenika.


[OPŠIRNIJE]Prijepodnevni raspored predmetne nastave - vrijedi od 21.9.2020.
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 19. 9. 2020. 17:26

5.A

PON

UTO

SRI

ČET

PET

0.

         

1.

MAT

POV

 ENG

HRV

VJE

2.

MAT

POV

   ENG

  GLA

   VJE

3.

   TZK

INF

   PRI

MAT

GEO

4.

TZK

INF

   PRI

MAT

ENG

5.

HRV

  NJE

  HRV

TEH

SRO

6.

HRV

  NJE

  HRV

TEH

 

 

5.B

PON

UTO

SRI

ČET

PET

0.

         

1.

POV

INF

MAT

GLA

   PRI

2.

POV

INF

MAT

HRV

PRI

3.

  ENG

MAT

HRV

TEH

SRO

4.

  ENG

MAT

HRV

TEH

GEO

   5.

HRV

NJE

TZK

   VJE

ENG

6.

HRV

NJE

TZK

   VJE

 

 

6.A

PON

UTO

SRI

ČET

PET

0.

         

1.

PRI

GLA

INF

TZK

MAT

2.

PRI

ENG

INF

TZK

 MAT

3.

POV

HRV

MAT

HRV

 HRV

4.

POV

HRV

MAT

SRO

 HRV

5.

ENG

TEH

NJE

GEO

VJE

6.

ENG

TEH

NJE

GEO

VJE

 

6.B

PON

UTO

SRI

ČET

PET

0.

         

1.

LIK

ENG

  GEO

HRV

ENG

2.

LIK

GLA

GEO

POV

ENG

3.

   PRI

TZK

INF

POV

VJE

4.

   PRI

TZK

INF

SRO

VJE

5.

MAT

HRV

  NJE

 MAT

  HRV

6.

MAT

HRV

  NJE

 MAT

  HRV

 

7.R

PON

UTO

SRI

ČET

PET

0.

         

1.

  ENG

HRV

FIZ

BIO

POV

2.

ENG

HRV

FIZ

BIO

POV

3.

MAT

GLA

GEO

VJE

MAT

4.

MAT

ENG

GEO

VJE

MAT

5.

LIK

TZK

INF

  HRV

KEM

6.

LIK

TZK

INF

  HRV

KEM

7.

     

  SRO

 

 

8.R

PON

UTO

SRI

ČET

PET

0.

         

1.

MAT

KEM

HRV

   VJE

GEO

2.

MAT

KEM

HRV

VJE

GEO

3.

HRV

ENG

FIZ

LIK

POV

4.

HRV

GLA

FIZ

LIK

POV

5.

TZK

MAT

BIO

ENG

SRO

6.

TZK

MAT

BIO

ENG

 

7.

         

 


[OPŠIRNIJE]RASPORED SATI - POSLIJE PODNE
GABRIJELA MALTAR / datum: 15. 9. 2020. 16:22

 

5.a

pon

uto

sri

čet

pet

0.

     

SRO

 

1.

LIK

POV

NJEM

GEO

  HJ

2.

   LIK

POV

 NJEM

GEO

  HJ

3.

MAT

TZK

  HJ

GK

  EJ

4.

MAT

TZK

  HJ

PRI

  EJ

5.

HJ

MAT

  INF

VJE

  

6.

EJ

MAT

  INF

  VJE

 

 

5.b

pon

uto

sri

čet

pet

0.

         

1.

  TZK

  MAT

NJEM

EJ

SRO

2.

  TZK

  MAT

NJEM

GK

   PRI

3.

  POV

  INF

HJ

VJ

   HJ

4.

  POV

  INF

HJ

VJ

   HJ

5.

  GEO

  HJ

  MAT

   LIK

   EJ

6.

  GEO

 

  MAT

   LIK

   EJ

 

6.a

pon

uto

sri

čet

pet

 

 

 

NJEM

 

 

0.

 

SRO

NJEM

   

1.

  HJ

   INF

   EJ

   MAT

   VJ

2.

  HJ

   INF

   EJ

   MAT

   VJ

3.

  TZK

MAT

   PRI

   LIK

  POV

4.

  TZK

MAT

   PRI 

   LIK

  POV

5.

  EJ

   GK

 

  GEO

  HJ

6.

 

   HJ

 

  GEO

  HJ

 

7.r

pon

uto

sri

čet

pet

0.

 

SRO

     

1.

POV

GK

KEM

TEH

MAT

2.

POV

EJ

KEM

TEH

MAT

3.

MAT

BIO

EJ

GEO

   INF

4.

MAT

BIO

  EJ

GEO

   INF

5.

TZK

HJ

FIZ

HJ

   VJ

6.

TZK

     HJ

FIZ

     HJ

   VJ

 

6.b

pon

uto

sri

čet

pet

 

 

 

NJEM

 

 

0.

 

 

NJEM

 

 

1.

MAT

TZK

GEO

SRO

HJ

2.

MAT

TZK

GEO

EJ

HJ

3.

    EJ

GK

INF

   TEH

VJ

4.

    EJ

HJ

INF

TEH

VJ

5.

    HJ

PRI

 

POV

   MAT

6.

    HJ

PRI

 

POV

   MAT

 

8.r.

pon

uto

sri

čet

pet

0.

 

   SRO

     

1.

KEM

   EJ

   TZK

   VJ

   EJ

2.

KEM

   GK

   TZK

   VJ

   EJ

3.

   HJ

  GEO

   FIZ

   HJ

  MAT

4.

   HJ

  GEO

   FIZ

   HJ

  MAT

5.

  MAT

  TK

  POV

  BIO

  INF

6.

  MAT

  TK

  POV

  BIO

  INF

 


[OPŠIRNIJE]Popodnevni raspored za utorak, 15.9.2020. - PN
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 14. 9. 2020. 19:19


[OPŠIRNIJE]Raspored za ponedjeljak, 14.9.2020. - PN
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 13. 9. 2020. 13:43

5.A
1. Lik
2. Lik
3. Mat
4. Mat
5. Hrv
6. Enj

5.B
1. Tzk
2. Tzk
3. Pov
4. Pov
5. Geo
6. Geo

6. A
1. Hrv
2. Hrv
3. Tzk
4. Tzk
5. Enj

6. B
1. Mat
2. Mat
3. Enj
4. Enj
5. Hrv
6. Hrv

7.r
1. Pov
2. Pov
3. Mat
4. Mat
5. Tzk
6. Tzk

8.r
1. Kem
2. Kem
3. Hrv
4. Hrv
5. Mat
6. Mat


[OPŠIRNIJE]RASPORED SATNICE OD PONEDJELJKA 14.9.2020.
GABRIJELA MALTAR / datum: 11. 9. 2020. 13:15

JUTARNJA SMJENA

 

1.sat  8,00 – 8,40

2. sat 8,40 – 9,20

VELIKI ODMOR – UŽINA

3. sat  9,45 – 10,25

4. sat  10,25 – 11,05

5. sat  11,10 – 11,50

6. sat  11,50 – 12,30

 

 

 

POPODNEVNA SMJENA

 

0. sat  12,45 - 13,25

1. sat  13,30 – 14,10

2. sat  14,10 – 14,50

VELIKI ODMOR - UŽINA

3. sat  15,15 – 15,55

4. sat  15,55 – 16,35

5. sat  16,40 – 17,20

6. sat  17,20 – 18,00


[OPŠIRNIJE]Raspored za petak (11.9.2020.) - PN
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 9. 9. 2020. 14:49

5.a
1. Pov
2. Pov
3. Eng
4. Hrv
5. Hrv
6. Hrv

5.b
1. Eng
2. Eng
3. Hrv
4. Hrv
5. Vje
6. Vje

6.a
1. Vje
2. Vje
3. Pri
4. Pri
5. Hrv
6. Hrv

6.b
1. Inf
2. Inf
3. Vje
4. Vje
5. Pri
6. Pri

7.r
1. Kem
2. Kem
3. Inf
4. Inf
5. Eng
6. Sro

8.r
1. Mat
2. Mat
3. Sro
4. Eng
5. Inf
6. Inf


[OPŠIRNIJE]Raspored za četvrtak (10.9.2020.) - PN
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 9. 9. 2020. 14:46

5.A
1. Geo
2. Gla
3. Teh
4. Teh
5. Vje
6. Vje

5.B
1. Gla
2. Geo
3. Hrv
4. Sro
5. Teh
6. Teh

6. A
1. Mat
2. Mat
3. Eng
4. Eng
5. Geo
6. Geo

6. B
1. Pov
2. Pov
3. Geo
4. Geo
5. Hrv
6. Hrv

7.r
1. Vje
2. Vje
3. Hrv
4. Hrv
5. Bio
6. Bio
7. Tzk

 

8.r
1. Hrv
2. Hrv
3. Vje
4. Vje
5. Lik
6. Lik 


[OPŠIRNIJE]Raspored za srijedu, 9.9.2020. - PN
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 8. 9. 2020. 19:52

5.A
1. Pri
2. Pri
3. Hrv
4. Hrv
5. Enj
6. Enj

5.B
1. Tzk
2. Tzk
3. Pri
4. Pri
5. Mat
6. Mat

6. A
1. Inf
2. Inf
3. Hrv
4. Hrv
5. Nje
6. Nje

6. B
1. Mat
2. Mat
3. Tzk
4. Sro
5. Nje
6. Nje

7.r
1. Fiz
2. Fiz
3. Mat
4. Mat
5. Geo
6. Geo

8.r
1. Hrv
2. Hrv
3. Fiz
4. Fiz
5. Pov
6. Pov 


[OPŠIRNIJE]Raspored za utorak, 8.9.2020. - PN
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 7. 9. 2020. 18:46

5.A
1. Mat
2. Mat
3. Inf
4. Inf
5. Nje
6. Nje

5.B
1. Inf
2. Inf
3. Mat
4. Mat
5. Nje
6. Nje

6. A
1. Mat
2. Mat
3. Gla
4. Enj
5. Teh
6. Teh

6. B
1. Enj
2. Gla
3. Tzk
4. Hrv
5. Hrv
6. Hrv

7.r
1. Gla
2. Tzk
3. Hrv
4. Hrv
5. Pov
6. Pov

8.r
1. Tzk
2. Enj
3. Enj
4. Gla
5. Kem
6. Kem 


[OPŠIRNIJE]ORGANIZACIJA RADA
GABRIJELA MALTAR / datum: 7. 9. 2020. 09:18

Nastava od utorka 8.9.2020. godine kreće prema rasporedu koji će biti objavljen na web stranici škole u ponedjeljak. Nastavni satovi skraćeni su na 40 minuta. Ukida se školsko zvono.

Svi dolaze i ulaze u školu s maskama.

Između smjena vrši se dezinfekcija prostora.

Svi učenici dužni su se pridržavati epidemiološki uputa koje će im dati njihovi razrednici.

Mole se roditelji da ne ulaze u školu bez prethodne najave i suglasnosti ravnatelja.

Za vrijeme jednoga nastavnog dana učenici ne mijenjaju učionice.

U svim prostorima škole osigurani su higijenski standardi prema epidemiološkim uputama.

 

Satnica rada po smjenama

 

Prijepodnevna smjena :

1. sat    8,00 – 8,40

2. sat    8,40 – 9,20

Veliki odmor – užina 

3. sat    9,40 – 10,20

4. sat   10,20 – 11,00

5. sat   11,05  - 11,45

6. sat   11,45– 12,25

 

Poslijepodnevna smjena:

1. sat 13,00 – 13,40

2. sat  13,40 – 14,20

Veliki odmor -  užina 

3. sat 14,40 – 15,20

4. sat  15,20 - 16,00

5. sat  16,05 – 16,45

6. sat  16,45 – 17,25

 


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST O PRVOM DANU NASTAVE
GABRIJELA MALTAR / datum: 2. 9. 2020. 13:41

Nastava počinje u ponedjeljak 7.9.2020. g.

Učenici od 5. do 8. razreda dolaze u školu u jutarnju smjenu u 8 sati. 

Učenici od 1. do 4. razreda dolaze u školu u 11 sati. 

Na satu razrednika razrednici će podijeliti udžbenike, pa uzmite školsku torbu, papuče, bilježnicu za informacije i pribor za pisanje.

Pod opširnije slijedi raspored ulaska u školu!


[OPŠIRNIJE]Obavijest za roditelje učenika 3.r.
GABRIJELA MALTAR / datum: 31. 8. 2020. 10:28

OBAVIJEST

Temeljem Pravilnika o broju učenika u razrednom odjelu Osnovna škola Goričan dobila je suglasnost za dva razredna odjela učenika trećih razreda u šk.god.2020./2021.

 

U Goričanu, 31.8.2020.                            

                                                                           Ravnatelj:

                                                                           Zlatko Varošanec, mag.theol.

                                              


[OPŠIRNIJE]DODATNI OBRAZOVNI MATERIJALI KOJE KUPUJU RODITELJI ZA ŠK.GOD. 2020./2021.
GABRIJELA MALTAR / datum: 17. 7. 2020. 11:03

NAPOMENA:

Roditelji kupuju DODATNE OBRAZOVNE MATERIJALE (naznačeno narančastom bojom u tablici u prilogu).

Mole se roditelji od 1. do 4. razreda da ne kupuju likovnu mapu  jer će se iste nabavljati u dogovoru s razrednicama.

Učenici će udžbenike preuzeti prvi dan nastave u školskoj godini 2020./2021.

ZA UČENIKE od 5. do 8.r. KOJI SE ŠKOLUJU PO REDOVNOM PROGRAMU UZ PRILAGODBU SADRŽAJA DODATNI OBRAZOVNI MATERIJALI KOJE KUPUJU RODITELJI NAZNAČENI SU PLAVOM BOJOM U TABLICI.


[OPŠIRNIJE]UDŽBENICI I DODATNI OBRAZOVNI MATERIJALI ZA ŠK.GOD. 2020./2021.
GABRIJELA MALTAR / datum: 16. 7. 2020. 23:01

UDŽBENICI ZA ŠK.GOD. 2020./2021.

Tablica s popisom Dodatnih obrazovnih materijala koje kupuju roditelji nalazi se  u nastavku, pod opširnije...

Sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN, br. 116/2018.) sredstva za nabavu udžbenika za obvezne i izborne nastavne predmete učenicima  osnovnih škola osigurana su u Državnome proračunu. Udžbenici nabavljeni sredstvima Državnoga proračuna vlasništvo su škole, a postupanje je regulirano Naputkom o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnoga proračuna (NN, br. 46/2019).

OŠ GORIČAN donosi Odluku o korištenju obveznih i izbornih udžbenika te dodatnih obrazovnih materijala:

U školskoj godini 2020./2021. u uporabi u osnovnim školama bit će dvije vrste udžbenika:

-  „novi udžbenici“ – udžbenici iz Kataloga odobrenih udžbenika za osnovnu školu za šk.god. 2020./2021. za razrede koji ulaze u frontalnu provedbu kurikularne reforme (2., 3., 6. i 7. razred)

-  „postojeći udžbenici“ – udžbenici za 4. i 8. razred iz Kataloga odobrenih udžbenika za osnovnu školu za šk.god. 2014./2015. i udžbenici za 1. i 5. razred iz Kataloga odobrenih udžbenika za osnovnu školu za šk.god. 2019./2020.

Sredstvima državnog proračuna nabavljaju se isključivo udžbenici obveznih i izbornih predmeta. Sredstva nisu osigurana za nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava. 


[OPŠIRNIJE]Drugi obrazovni materijali
GABRIJELA MALTAR / datum: 2. 7. 2020. 10:32

Poštovani roditelji, 

sredstva za nabavu udžbenika za redovite i izborne predmete za školsku 2020./2021. godinu Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu školu (Narodne novine 116/18.) osiguravaju se iz Državnog proračuna.

 U skladu s navedenim Zakonom učitelji su izvršili odabir udžbenika i drugih obrazovnih materijala vodeći brigu o svrsishodnosti odabranih materijala u nastavnom  procesu.

Troškovi nabave Drugih obrazovnih materijala (radne bilježnice, zbirke, mape, atlas, …) ne pokrivaju se iz Državnog proračuna već ih  k  u  p  u  j  u    roditelji. 

Škola je nakon odabira Drugih obrazovnih materijala, obvezna zatražiti suglasnost roditelja o korištenju istih u nastavnom procesu.

Ispunjenu suglasnost (nalazi se u nastavku), pošaljete na e-mail razrednika do 10. srpnja 2020., kako bi do 15. srpnja objavili popis na web stranici i Facebook stranici škole.

                                                                               Ravnatelj:

                                                                             Zlatko Varošanec, mag.theol.


[OPŠIRNIJE]ŠKOLSKI OBROCI SVIMA 2019./2020.
GABRIJELA MALTAR / datum: 23. 6. 2020. 09:34

Projekt „ŠKOLSKI OBROCI SVIMA 2019./2020.“ – Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2019./2020.) ima za cilj ublažavanje najgorih oblika dječjeg siromaštva u osnovnim školama čiji je osnivač Međimurska županija kroz pružanje nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva, i to u obliku osiguravanja redovite prehrane u sklopu školskih kuhinja. 

U projekt je uključena 21 osnovna škola s područja Međimurja, a Nositelj projekta je Međimurska županija. Vrijednost projekta iznosi 998.076,71 kuna, a isti je financiran iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD).

Sve Osnovne škole koje sudjeluju u provedbi projekta posjeduju kapacitete za pripremu obroka, što znači da posjeduju kuhinje i ljudske resurse te zadovoljavaju propisane standarde (HACCP). Obroci koji su osigurani u sklopu ovog projekta bit će pripremljeni i podijeljeni u školi za vrijeme školskog odmora. Vrsta obroka bit će identična vrsti obroka koji se poslužuje i drugim učenicima čiji roditelji samostalno financiraju troškove školske kuhinje.


[OPŠIRNIJE]ZRELOST DJETETA ZA UPIS U 1.R
GABRIJELA MALTAR / datum: 26. 5. 2020. 16:58

10 područja procjene:

•Opći podaci o sebi
•Snalaženje u vremenu i komunikaciji
•Vizualno opažanje i pamćenje
•Sposobnost uopćavanja i logičkog zaključivanja
•Govorno-jezični razvoj
•Matematičko predznanje
•Imenovanje boja
•Uočavanje sličnosti i razlika
•Grafomotorni razvoj
•Prostorna orijentacija

Tjelesna zrelost – školski liječnik

Intelektualna zrelost i socio-emocionalna zrelost – pedagog

Upitnik za procjenu zrelosti - 10 područja procjene

 

[OPŠIRNIJE]Za upis u prvi razred osnovne škole
Alan Belak GABRIJELA MALTAR / datum: 21. 5. 2020. 21:24

Poštovani roditelji,

nastavljamo s pregledima za procjenu psihofizičkog stanja djece obveznika za upis u prvi razred osnovne škole.

Radi dogovora o terminu dolaska i o načinu provedbe testiranja kontaktirati će vas pedagoginja škole.

Pregledu mogu pristupiti samo djeca koja nemaju povišenu tjelesnu temperaturu niti bilo koje druge znakove bolesti dišnog sustava.

U pratnji djeteta može biti samo jedan roditelj koji također ne smije imati povišenu temperaturu niti bilo koje druge tegobe od strane dišnog sustava.

Također vas molimo da na pregled donesete postojeću medicinsku ili drugu dokumentaciju (mišljenje logopeda, psihologa, defektologa, Rješenje o tjelesnom oštećenju i sl.) ukoliko vaše dijete boluje od neke kronične bolesti ili ima neke teškoće u razvoju.

Na testiranje ponesite drvene bojice i jednu olovku.

 

Veselimo se susretu!


[OPŠIRNIJE]Nastava za sve učenike od 1. do 4. razreda
Alan Belak GABRIJELA MALTAR / datum: 21. 5. 2020. 20:47
Poštovani roditelji, molim Vas, pročitajte:
 
1. upute HZJZ : 
 https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_skole.pdf
 
2. preporuke Ministarstva: https://skolazazivot.hr/preporuke-za-organizaciju-rada-u-razrednoj-nastavi-i-upute-za-vrednovanje-i-ocjenjivanje-u-mjesovitom-modelu-nastave-od-25-svibnja-2020/
 
Od ponedjeljka, 25.5.2020. nastava za sve učenike od 1. do 4. razreda počinje u 8 sati. Upoznajte djecu sa svim uputama: higijena ruku, razmak od 1,5m, mjerenje temperature i svim ostalim napucima, a isto će ponovit s učiteljima.
Učenici ulaze u školu kroz sportsku dvoranu. Ispred ulaza učenici pričekaju svojeg učitelja/učiteljicu koji će ih odvesti do razreda gdje će imati nastavu. Zbog radova to je sada promijenjeno, nisu u svojim prijašnjim učionicama.
Nastava se izvodi prema rasporedu sati za jutarnju smjenu, uz moguću izmjenu radi neodržavanja satova TZK i Izvannastavnih aktivnosti. Učitelji će Vas o tome na vrijeme obavijestiti.

[OPŠIRNIJE]Osvojena mjesta tijekom uskrsnog kviza
Alan Belak / datum: 9. 4. 2020. 13:21

Tijekom nekoliko zadnjih dana su učenice i učenici naše škole imali mogućnost odigrati još jedan, završni iz ovog ciklusa, edukativni online kviz o Uskrsu. Prilika je iskorištena 57 puta. Zahvaljujem svima na uloženom vremenu i trudu. Kao i obično, vjerujem da je, uz zabavu, bilo i koristi.

Ukupno je bilo 62 % točnih i 38 % netočnih odgovora

Izvanredan uspjeh su ostvarili (nabrojat ću od 1. do 3. osvojenog mjesta) : Edi, Manuela i Karlo. Svi troje imaju maksimalan broj bodova. Kao i uvijek, ulogu je igrala i brzina odgovaranja.

Pohvaljujem igrače koji su ovaj put poštovali uputu (GDPR) i nisu upisivali svoja (cijela) prezimena.     


[OPŠIRNIJE]Rezultati kviza - sigurnost na internetu
Alan Belak / datum: 2. 4. 2020. 16:03

Tijekom nekoliko zadnjih dana su učenice i učenici naše škole imali priliku igrati edukativni online kviz o sigurnosti na internetu koji je odigran 64 puta. Zahvaljujem za uloženo vrijeme i trud. Vjerujem da je, uz zabavu, bilo i koristi.

Ukupno je dano 64% točnih i 36% netočnih odgovora. 

Posebne čestitke idu Katarini, opet Ivoni koja je i u prošlom kvizu osvojila 3. mjesto, te nekom tko se krije iza nadimka Benje (i tko nije poštovao molbu da se napiše ime i prvo slovo prezimena) za plasman među prva tri mjesta (detalji na slici). Svi troje imaju maksimalan broj bodova. Naravno, ulogu je igrala i brzina odgovaranja.     

S obzirom da nam se bliži Uskrs, u planu je postaviti još jedan kviz sa tom tematikom.


[OPŠIRNIJE]Kviz o sigurnijem internetu
Alan Belak / datum: 30. 3. 2020. 16:25

S obzirom da je prošli kviz u roku od nekoliko sati odigrao solidan broj učenika i s obzirom na činjenicu da smo u zadnje vrijeme, ali i inače, poprilično online, imate još jednu priliku spajanja ugodnog sa korisnim. Ponovite i/ili naučite osnove internetske sigurnosti kroz još jedan online kviz. Mogu igrati svi učenici od 1. do 8. r. (ako žele, u više navrata).

Ovaj put imate na raspolaganju više vremena, točnije od sad do četvrtka u 12,00 sati.

Radi GDPR-a, lijepo molim da se upisujete samo sa imenom i prvim slovom prezimena (ako netko baš želi može staviti, uz ime, prvo i drugo slovo prezimena).

Uspješnu igru želim!


[OPŠIRNIJE]Plasman na kraju kviza o koronavirusu
Alan Belak / datum: 23. 3. 2020. 18:21

Tijekom nekoliko popodnevnih sati pedesetak učenica i učenika igralo je ovaj edukativni online kviz. Hvala im za uloženo vrijeme i trud. Vjerujem da je, uz zabavu, bilo i koristi.

Ukupno je dano 69% točnih i 31% netočnih odgovora. Naravno, ulogu je igrala i brzina odgovaranja.

Posebne čestitke idu Manueli, Evi i Ivoni za plasman na prva tri mjesta (detalji na slici). Leu i Katarini je pripalo 4. i 5. mjesto. Bili su vrlo blizu plasmana među prvih troje i zato čestitke i njima.


[OPŠIRNIJE]Edukativni online kviz o koronavirusu
Alan Belak / datum: 23. 3. 2020. 13:00

Danas počevši od sad do 17 ili 18 sati će učenici naše škole imati mogućnost  (ako žele) spojiti ugodno s korisnim i preko svojih uređaja (Windows, Android) odigrati edukativan online kviz o koronavirusu i, prema onom što nam je do sad o tom rečeno, zaštiti od njega. Klikom na poveznicu, koja je ovdje postavljena, i upisom svog imena pokrećete kviz.

Radi se o već dobro poznatom nam Kahootu.

 

Želim vam što bolji plasman!


[OPŠIRNIJE]Učenički raspored sati za vrijeme online škole
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 17. 3. 2020. 11:48

Za predmetnu nastavu (od 5. do 8. r.) nastava će se održavati prema redovnom rasporedu naše škole. Na primjer, ovaj ste tjedan u popodnevnoj smjeni.

Detaljne upute će učenici dobivati od razrednika i predmetnih učitelja u Yammeru u virtualnom razredu, odnosno u virtualnim učionicama. Učitelji će tamo objavljivati sadržaje i aktivnosti.

Učenici ovaj tjedan (i inače) sadržaje mogu potražiti u Yammeru već ujutro, tj. prije podne (iako smo sad u popodnevnom rasporedu).


[OPŠIRNIJE]Odgađa se roditeljski sastanak
Alan Belak / datum: 16. 3. 2020. 12:10

Poštovani,

odgađa se roditeljski sastanak za upis u 1. razred osnovne škole.

Hvala na razumjevanju,


[OPŠIRNIJE]Nastava - Sportska televizija
Alan Belak / datum: 14. 3. 2020. 15:47


[OPŠIRNIJE]Izvori obrazovnih sadržaja
Alan Belak / datum: 14. 3. 2020. 12:52


[OPŠIRNIJE]Virtualni razredi za online školu
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 13. 3. 2020. 08:56

Poštovani,

Najsigurnije je da tijekom nastave na daljinu uvijek budete aktivirani unutar Office365 za škole: 

office365.skole.hr - gore desno na Aktivacija računa O365 -  zatim na lijevoj strani na dugme opet  Aktivacija.... - prijava sa "AAI@EduHr" tj. upisati korisničko ime i lozinku (CARNet webmail, učenici dobili podatke ranijih godina u školi - isti podaci kojima idete u eDnevnik). Nakon prijave na navedeni portal, ako to netko nije učinio prijašnjih mjeseci, potrebno je potvrditi uvjete korištenja (spustiti se/skrolati i pri dnu prihvatiti).

(Za učeničke laptope, računala : nakon gornjeg postupka, dalje, po potrebi, možete odabrati opciju "Odvedi me na Office365"  - vidjet ćete niz ikonica raznih programa, između ostalog i Teams)

Za tablete: Ove godine planiramo raditi u aplikaciji Teams koja omogućuje i dosadašnji način rada i rad uživo, u realnom vremenu. Ikonicu aplikacije Teams trebali biste moći naći na svojim tabletima.

 


[OPŠIRNIJE]Obavijest za ponedjeljak, 23.12.2019.
Alan Belak / datum: 18. 12. 2019. 10:20

Poštovani,

svi učenici naše škole na nastavu dolaze u jutarnju smjenu prema rasporedu sati iz tablice (predmetna sa jutarnjim rasporedom od ponedjeljka, a razredna sa popodnevnim rasporedom, također od ponedjeljka).


[OPŠIRNIJE]Raspored sati - vrijedi samo od 16.12.2019. do 20.12.2019.
Alan Belak / datum: 14. 12. 2019. 09:12


[OPŠIRNIJE]Nastava cijeli tjedan ujutro
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 13. 12. 2019. 13:29

Poštovanje,

od ponedjeljka,16.12.2019., do petka, 20.12.2019., za sve učenike OŠ Goričan, od 1. do 8. razreda, nastava počinje ujutro u 8.00 sati.

Učenici od 1. do 4. razreda imaju nastavu po popodnevnom rasporedu, a od 5. do 8. po jutarnjem rasporedu.

[OPŠIRNIJE]Štrajk gotov
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 2. 12. 2019. 18:21

Lijep pozdrav! Od sutra, 3.12.2019., u našoj se školi nastava odvija po redovnom rasporedu.


[OPŠIRNIJE]Roditeljski sastanak učenika 8. razreda
Alan Belak / datum: 26. 11. 2019. 14:02

Roditeljski sastanak učenika 8. razreda odrżat će se 28.11.2019. u 18 sati. Molim da na roditeljskom sastanku budu prisutni i učenici.   Razrednica


[OPŠIRNIJE]Štrajk se nastavlja
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 21. 11. 2019. 17:50

Prema dobivenim informacijama štrajk se nastavlja te i naša škola sudjeluje u njemu.

Molimo Vas da pratite i obavijesti dostupne u javnim sredstvima informiranja, a za sva eventualna dodatna pitanja možete kontaktirati ravnatelja škole.

Hvala na razumijevanju.


[OPŠIRNIJE]U našoj školi održano natjecanje Dabar 2019
Alan Belak / datum: 13. 11. 2019. 18:48

Hrvatska se uključila u međunarodnu inicijativu Bebras (Dabar) koja promiče informatiku, logiku i računalno razmišljanje među učiteljima i učenicima, ali i u široj javnosti. Dabar je osmišljen kako bi se svoj djeci omogućilo jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje, koje se sastoji od niza izazovnih zadataka osmišljenih od strane stručnjaka iz pedesetak zemalja.

U ovom online natjecanju se tijekom tjedna očekuje sudjelovanje nekoliko desetaka tisuća učenika iz mnoštva osnovnih i srednjih škola Lijepe naše.

U OŠ Goričan se natjecanje Dabar održavalo po prvi put a sudjelovao  je dio učenika 5.a, 5. b. i 6. r. 

https://ucitelji.hr/dabar/

https://mooc.carnet.hr/


[OPŠIRNIJE]Štrajk u utorak, 12.11.2019.
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 11. 11. 2019. 12:39

Prema dobivenim informacijama, u utorak, 12.11.2019., štrajk se nastavlja te i naša škola sudjeluje u njemu.

Molimo Vas da pratite i obavijesti dostupne u javnim sredstvima informiranja, a za sva eventualna dodatna pitanja možete kontaktirati ravnatelja škole.

Hvala na razumijevanju.


[OPŠIRNIJE]Toni Milun liga (sa vrijednim nagradama)
Alan Belak / datum: 9. 11. 2019. 10:00

Izgraditi novi svijet u kojem mladi kroz igru stječu nova znanja ideja je vodilja koja stoji iza Toni Milun portala i istoimene Lige koju je prije nešto više od mjesec dana pokrenuo omiljeni profesor matematike u suradnji s poznatim autorom kvizova Joškom Lokasom. Budući da Toni Milun već godinama učenicima i studentima olakšava shvaćanje kompliciranih matematičkih zadataka, a Lokas je, s druge strane, već godinama prisutan u svijetu natjecanja i kvizova, dvojac je odlučio spojiti svoja znanja i iskustva i, kako su nam povjerili, “stvoriti influencere novog doba”.

Toni Milun Liga, naime, obuhvaća četiri kategorije, matematiku, digitalno društvo, engleski i popularnu znanost (koja se odnosi na pitanja iz fizike, kemije, biologije, prirode i geografije). Pitanja su, kako nam je Milun pojasnio, “životna i praktična”.

Pokrivamo sva područja koja učenici obrađuju na nastavi, ali nastojimo da budu zanimljiva, a za rješavanje zadataka bitne su snalažljivost i logika. Učenici, primjerice, u školi uče o specifičnom toplinskom kapacitetu, a mi na kvizu pitamo zagrije li se brže sendvič ili lubenica kad ih ljeti izvadimo iz hladnjaka – objasnio je Toni Milun za Jutarnji list i dodao kako je Liga namijenjena učenicima od 5. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole.

Natjecatelji su, kako doznajemo, podijeljeni u četiri skupine, po dvije generacije u svakoj, no u budućnosti će oni biti razdvojeni pa će svaka generacija učenika imati vlastita pitanja. Prva sezona Lige, koja traje od 19. listopada do 7. prosinca ove godine, sastoji se od sedam kola, a dva su već iza nas.

Zamišljeno je da svi igrači kreću igrati u isto vrijeme kako bi svi imali istu startnu poziciju i jednake mogućnosti ispred sebe. Sudjelovanje je jednostavno, samo je potrebno registrirati se na tonimilun.hr portalu i u subotu malo prije 11 sati biti na stranici. Ukupno u jednom kolu imamo deset pitanja koja imaju ograničeno vrijeme za rješavanje. Naravno da je bitan točan odgovor, ali i svaka sekunda bržeg odgovora donosi dodatan bod – kazao nam je Joško Lokas.

https://www.tonimilun.hr/toni-milun-liga-info/

https://www.tonimilun.hr/pravila-za-ligu/

NAGRADE POBJEDNICIMA*

  • svi prvoplasirani u sve četiri kategorije lige osvojiti će Play Station 4
  • svi drugoplasirani u sve četiri kategorije lige osvojiti će mobilni uređaj SAMSUNG
  • svi trećeplasirani u sve četiri kategorije lige osvajaju edukaciju u Algebri u iznosu do 1.500 kn

[OPŠIRNIJE]Štrajk u srijedu, 6.11.2019.
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 4. 11. 2019. 11:31

Prema dobivenim informacijama, u srijedu, 6.11.2019., štrajk se nastavlja te i naša škola sudjeluje u njemu.

Molimo Vas da pratite i obavijesti dostupne u javnim sredstvima informiranja, a za sva eventualna dodatna pitanja možete kontaktirati ravnatelja škole.

Hvala na razumijevanju.


[OPŠIRNIJE]Štrajk u ponedjeljak, 28.10.2019.
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 25. 10. 2019. 16:19

Prema dobivenim informacijama, u ponedjeljak, 28.10.2019., štrajk se nastavlja te i naša škola sudjeluje u njemu.

Molimo Vas da pratite i obavijesti dostupne u javnim sredstvima informiranja, a za sva eventualna dodatna pitanja možete kontaktirati ravnatelja škole.

Hvala na razumijevanju.


[OPŠIRNIJE]Nastava po uobičajenom rasporedu
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 21. 10. 2019. 12:52

Od sutra (utorak), 22.10.2019., u našoj se školi, do daljnjeg, nastava opet odvija po redovitom rasporedu.


[OPŠIRNIJE]Akcija "Solidarnost na djelu"
Alan Belak / datum: 18. 10. 2019. 10:05

Akcija "Solidarnost na djelu" provodit će se dana 22.10.2019. s početkom u 15 sati. U akciji sudjeluju učenici osmih razreda s učiteljicom Andrejom Šopar - Pilić.

Ova se akcija provodi kao zajednička akcija svih društava Crvenog križa u Republici Hrvatskoj sve od 1973. godine. Uz osnovni cilj – prikupljanje dobara za osobe u potrebi, jednako je važno i poticanje solidarnosti, posebno među mladima. Mnoga se djeca kroz ovu akciju po prvi put susreću s djelovanjem Crvenog križa.
 
Prikupljenim sredstvima nabavlja se humanitarna pomoć sukladno potrebama korisnika na terenu, uglavnom: hrana, peći na drva i ogrjev, lijekovi i sl.


[OPŠIRNIJE]Nastavak štrajka
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 18. 10. 2019. 09:01

Prema zaprimljenim informacijama, u ponedjeljak, 21.10.2019., štrajk se nastavlja te i naša škola sudjeluje u njemu.

Molimo Vas da pratite i obavijesti dostupne u javnim sredstvima informiranja jer bi se moglo dogoditi da se, u slučaju postizanja dogovora, štrajk otkaže. 

Za sva eventualna dodatna pitanja, molimo Vas, kontaktirajte ravnatelja škole.

Hvala na razumijevanju.


[OPŠIRNIJE]U ponedjeljak nema štrajka u našoj školi
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 11. 10. 2019. 13:13

Od ponedjeljka, 14.10.2019., u našoj će se školi odvijati nastava po redovnom rasporedu.


[OPŠIRNIJE]Štrajk i danas
Alan Belak Zlatko Varošanec / datum: 11. 10. 2019. 07:56

Ovim Vas obavještavamo da se štrajk u školama u Međimurskoj županiji, kao i u još nekoliko županija, sukladno planiranoj dinamici, nastavlja i danas. Naša škola, također, sudjeluje u štrajku.

Za sva eventualna dodatna pitanja, molimo Vas, kontaktirajte: 601 160

Hvala na razumijevanju.


[OPŠIRNIJE]Štrajk
Zlatko Varošanec Alan Belak / datum: 9. 10. 2019. 21:04

U četvrtak, 10.10.2019., u školi se odvija najavljeni štrajk. Informacije o daljnjem tijeku štrajka nalazit će se na webu škole (ukoliko opet ne dođe do nestabilnosti sustava). Za svaki slučaj, obavijesti se nalaze i na školi.

Hvala na razumijevanju.


[OPŠIRNIJE]Obilježavanje Europskog tjedna programiranja
Alan Belak / datum: 1. 10. 2019. 19:11

Danas smo i u našoj školi obilježili Europski tjedan programiranja. Sudjelovali su učenici 5. a i 5. b razreda koji su u opuštenom ali radnom ozračju prošli osnovne koncepte programiranja služeći se online resursima dostupnim na code.org.

Europski tjedan programiranja se održava po šesti put, točnije od 2013. godine kada je pokrenuto tristotinjak događanja, dok je prošle godine diljem Europe organizirano preko 2500 radionica i sličnih aktivnosti.

Glavna je zamisao demistificirati programiranje, približiti ga, pogotovo mladim, ljudima i djeci te pokazati da se njime mogu ostvariti razne dobre ideje.


[OPŠIRNIJE]Privremeni ulaz u školu
Alan Belak / datum: 27. 9. 2019. 15:26

Od ponedjeljka (30. rujna) zbog radova na krovištu škole, molimo učenike da ulaze i  izlaze u školu kroz školsku sportsku dvoranu.

                                                                              ravnatelj Zlatko Varošanec


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju